Nyereg Emelt

Fontaine 3000 FFH típus G50-X osztály

A nyerget Mega típusú vontatókhoz tervezték, amely az emelő mechanizmusnak köszönhetően lehetővé teszik szokásos magasságú pótkocsik felakasztását. Emelt helyzetben a nyereg teherbírása ugyanolyan, mint leengedett helyzetben - mindkét típusú utánfutót ugyanúgy meg lehet rakni.

Előnyök

A piacon legmagasabb műszaki paraméterek

D = 130 kN - maximális húzóerő erő, 2 tengelyes vontató + 3 tengelyes 40 tonna GVM-ű félpótkocsi szerelvény esetén ez körülbelül 90 kN - azaz a nyereg jelentős erőtartalékkal rendelkezik.

U = 18 tonna - az ötödik kerék maximális terhelése, a normál, 13,6 m hosszú, 3-tengelyes félpótkocsi, a maximális GVM-re terhelve 12 tonnát nyom az ötödik kerékre - az ötödik kerék jelentős erőtartalékkal rendelkezik.

A piacon legmagasabb műszaki paraméterek

A nyerget rögzítőcsavarokkal és az összeszereléshez szükséges egyéb elemekkel szállítjuk (csavaranyák, pneumatikus tömlők, végek).

TechLock

Nincs érintkezés = nincs feszültség
A feszültséghiány kockázatának csökkentésére tervezték a szabadalmaztatott TechLock rendszer magasságérzékelőjét, amely nem engedi a nyerget bezárni, ha a királycsap rossz magasságban vagy rossz helyzetben van.

Pofavédelem
Profilozott biztonsági eszközeink megvédik a TechLock mechanizmust a helytelen csatlakozás okozta károsodásoktól.

Kisebb kopás a pótkocsi királycsapján
A csap 360°-os érintkezési felülete meghosszabbítja a királycsapos mechanizmus és a nyereg élettartamát.

Lásd a termék szórólapját

Tekintse meg, hogyan működik
a Fontaine emelt nyereg

MI AZ, AMI MEGKÜLÖNBÖZTET MINKET?

3 év
garancia

D = 130 kN

U = 18 tonna

ELÉRHETŐ OPCIÓK

Választható emelési magasság

a nyeregnek mindig 2 magassága van

167 mm plusz 104 mm = 267 mm

167 mm plusz 154 mm = 321 mm

Javasoljuk a 154 mm-es emelésű változatot, mivel ez általában a nyeregmagasság különbsége a Mega és a Standard vontatók között. Az emelés magassága függ a lábak magasságától, amelyeken a nyereg a felemelése után áll. Ha alacsonyabb verzióra van szükség, vagy a vásárlástól számított 6 hónapon belül ingyenes lábcserét kínálunk a poznańi szervizben.

167 mm plusz 206 mm = 373 mm

Szín a RAL paletta szerint

Kiegészítő központi Groeneveld
kenési rendszer

A felső nyereglemez 300 lm

(LM = lowmaintenance) - öntöttvas lemez speciálisan ellenálló műanyagból készült csúszólemezekkel, amely csökkenti a zsír használatát.

Green Eye

Biztonsági karabiner érzékelővel.

Single point lubrication

A Fontaine Fifth Wheel egypontos kenőrendszere automatikusan keni a zsírt a király csapra, és a működése 1-12 hónapos időközönként programozható, így a felhasználónak nem kell emlékezni a kenésre.

SZÁMOLÓGÉP

A paraméter a nyeregre maximálisan megengedett nyomást adja meg tonnákban, nem pedig a pótkocsi legnagyobb teherbírását, ezért a szokásos háromtengelyes pótkocsiknál nincsenek terhelési korlátozások.

Maximális nyomás a nyeregre (kg)

A vontató maximális össztömege (kg)

A félpótkocsi maximális össztömege (kg)

D =

HA AJÁNLATOT SZERETNE KÉRNI,
TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

Keresztnév

Vezetéknév

E-mail

Telefon

Az üzenet szövege

Üzenetét elküldtük