Műszaki támogatás és terméktanácsadás

Az egyértelmű, tömör és pontos információk kulcsfontosságúak a biztonsággal kapcsolatos termékekkel, például nyergeinkkel való munka során. Ezért a tapasztalt szervizcsapatunk gyorsan támogatja ügyfeleinket a fuvarozásban a speciális termékalkalmazások és a technikai tanácsadás területén, vagyis ott, ahol ez valóban szükséges.

Vizsgálatok

A nyergekkel kapcsolatos összes kutatási és tervezési munkát saját független kutatóintézetünkben, a Lowton gyárban végzik. A Fontaine Fifth Weel összes termékét az ECE R55-01 szabványnak megfelelően tesztelték és hagyták jóvá, a jóváhagyást és a minősítést megfigyelési kísérleteket követően független szervek adták ki.

Az EKG R55-01 EKG szerinti mechanikus csatolások tesztelésének követelményei magukban foglalják a fáradásvizsgálatokat a 2M ciklusban, a vezérléshatároló statikus tesztelését és a felfordítással végzett statikus teszteket. A repedések észlelését és a deformáció ellenőrzését minden vizsgálat végén elvégzik az R55-01 szabvány betartásának biztosítása érdekében.

A termékek próbahasználata

Meg vagyunk győződve arról, hogy termékpalettánk előnyei megfelelnek az Önök magas elvárásainak. Ezen előnyök bemutatása érdekében arra ösztönözzük a potenciális új ügyfeleket, hogy saját flottájukban próbálják ki termékünket – kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a termékek próbahasználatának megbeszélése érdekében.

Írj nekünk!
AZONNAL VISSZAHAGYUNK!